ვებინარი თემაზე თავისუფალი წვდომის ინფრასტრუქტურის კვლევა ევროპულ სივრცეში – OpenAIRE webinars during OA Week 2014

  • user warning: Table './drup1/drusessions' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT COUNT(sid) AS count FROM drusessions WHERE timestamp >= 1597477447 AND uid = 0 in /var/www/drup/includes/session.inc on line 120.
  • user warning: Table './drup1/drusessions' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT COUNT(DISTINCT s.uid) FROM drusessions s WHERE s.timestamp >= 1597477447 AND s.uid > 0 in /var/www/drup/modules/user/user.module on line 776.

ღია ხელმისაწვდომი პროექტის კვირეულის განმავლობაში, EIFL- OpenAIRE -ისა და  FOSTER-ის თანამშრომლობით პროექტირებულ სემინარებს უმასპინძლებს. ვებინარი წარმოგვიდგენს Open Access Mandate-სა და Open Research Data Pilot-ის პროგრამებს Horizon 2020-ის ფარგლებში, და წარმოგვიდგენს ახალი OpenAIRE ვერსიასა და Zenodo მონაცემთა ბაზას.

 ვებინარი ღიაა და ჩატარდება ორშაბათი, 20 ოქტომბერიდან - ხუთშაბათი, 23 ოქტომბერის ჩათვლით 15.00 -16.00 (CEST )სთ-ზე (13.00 - 14.00 UTC / 14.00 - 15.00 WEST / 16.00 - 17.00 EEST).

 თქვენ შეგიძლიათ დარეგისტრირდეთ, ერთ ან რამოდენიმე ვებინარზე. გამოიყენეთ რეგისტრაციის ფორმა

EIFL-ი, ევროპის 31 ქვენის 41 სხვა წარმომადგენელთან ერთად OpenAIRE-ის ერთ-ერთი პარტნიორია. (OpenAIRE თავისუფალი წვდომის ინფრასტრუქტურის კვლევა ევროპულ სივრცეში). უკვე 30 თვეა, რაც OpenAIRE-ის პროექტი ხელს უწყობს სამეცნიერო კვლევაში ღია წვდომის განვითარების პერსპექტივებს ევროპულ სივრცეში.

EIFL-ი, რვა ქვეყნის 13 სხვა წარმომადგენელთან ერთად  FOSTER-ის პროექტების ერთ-ერთი პარტნიორია(FOSTER  ტრენინგი ევროპელი მკვლევარებისათვის) FOSTER-ის მთავარი მიზანია აწარმოოს ევროპული სასწავლო პროგრამა, რომელიც დაეხმარება მკვლევარებს, ასპირანტებს, ბიბლიოთეკარებსა და სხვა დაინტერესებულ პირებს არსებულ კვლევათა წვდომა გახადოს ღია და ხელმისაწვდომი

 პროგრამა იხ. ლინკზე

 

read more

[EIFL news and events]

კომენტარის გამოქვეყნება

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
ამ ტესტით დგინდება ადამიანისმიერ იგზავნება ინფორმაცია თუ რობოტის. გთხოვთ შეიყვანოთ წარმოდგენილი სიმბოლოები.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.